Skip to content

ДЪЛГОСРОЧЕН НАЕМ НА АВТОМОБИЛИ

Дългосрочен наем на автомобили в портфолиото ни, както за частни лица, така и за фирми.

Уан Рент предлага дългосрочен наем на автомобили във Велико Търново и страната

Дългосрочните наеми на коли се превръщат в популярен избор, заменяйки традиционното притежаване и краткосрочните наеми. Този популярен избор се дължи на промени в начина на живот, икономически фактори и потребността от гъвкавост.

ИЛИ

Предимства от дългосрочният наем на автомобил

Дългосрочният наем на автомобил е предпочитан избор заради своята икономия и гъвкавост при продължителни пътувания или ежедневни нужди.

Рентабилен избор

Едно от ключовите предимства на дългосрочните наеми на коли е тяхната икономичност. Вместо да плащате за покупка и текущи разходи, фиксираната месечна такса при дългосрочния наем покрива голяма част от тези разходи, предоставяйки по-лесно бюджетиране и по-голяма икономия, особено при по-редки шофьорски нужди.

Поддръжка и ремонти

Дългосрочните наеми на коли често включват грижа за поддръжка, включително рутинни обслужвания, смяна на масло, гуми и други задачи. Така собствениците не трябва да се занимават с тези грижи, като се гарантира отличното състояние на превозното средство през целия период на наема.

Гъвкавост

Дългосрочните наеми на автомобили предоставят висока гъвкавост. Можете да изберете превозното средство, което отговаря на вашите нужди - компактен, SUV или луксозен. Тази гъвкавост ви позволява да приспособите транспорта си към променящите се нужди и начин на живот, като например приспособяване към семейни промени или различни условия на шофиране.

Без притеснения за амортизация

Дългосрочните наеми на коли често включват грижа за поддръжка, включително рутинни обслужвания, смяна на масло, гуми и други задачи. Така собствениците не трябва да се занимават с тези грижи, като се гарантира отличното състояние на превозното средство през целия период на наема.

Без авансово плащане

При закупуване на кола често се изисква голяма първоначална сума. Дългосрочните наеми обикновено изискват по-малко начално плащане, намалявайки финансовите затруднения и позволявайки разпределение на средствата за други нужди.

Денонощна пътна помощ

Дългосрочните наеми включват 24/7 пътна помощ, осигурявайки подкрепа при спешни ситуации, злополуки или повреди. Тази услуга предоставя удобство и спокойствие, като прави наемането на автомобил безпроблемно и без стрес.

Без проблеми с препродажбата

Ако имате автомобил, продажбата му може да е неудобен процес. Дългосрочните наеми на коли избягват нуждата от препродажба или търговия в края на периода на ползване. При завършване на наема просто връщате колата, без грижи за продажба на употребявано превозно средство.

Данъчни облекчения за бизнеса

За бизнеса дългосрочните коли под наем често идват с данъчни предимства. Месечните наемни такси се приспадат от данъци, което може да осигури финансово облекчение и да помогне на компаниите да поддържат по-ефективна печалба.

Интересувате се от дългосрочен наем на автомобил във Велико Търново или страната?

Обслужваме цялата страна и сме на разположение да ви консултираме, за да изберем заедно подходящото за Вас решение.

ИЛИ