Skip to content

Често задавани въпроси

При наемането на автомобили

Нужно е да имате валидна шофьорска книжка, лична карта (паспорт) и ваша кредитна карта (по изключени се приемат дебитни карти или депозит брой).

Сключва се договор за наем в две копия, по едно за всяка от страните. Наемът се заплаща (ако не е предплатен) при взимането на колата и се оставя депозит (с карта или в брой). Прави се оглед за щети в присъствие на наемателя и ако има такива, те се описват в протокол.

Определена сума (в зависимост от класа автомобил) ще бъде блокирана по картата на наемателя до приключване на наема. Тя ще служи като гаранция за запазване на цялостта на автомобила – щети, гориво, ключове, документи и др. Депозитът може да бъде оставен и в брой, но e възможно сумата да бъде завишена.

Връщането на колата се извършва в присъствието на наш служител, който преглежда автомобила за щети в присъствието на наемателя.

В случай на ПТП или друг вид увреждане, Наемателят е отговорен до размера на депозита. Наемателят не носи финансова отговорност, ако е закупил допълнителен пакет “Нулево Самоучастие при щета”. При всички случай Наемателят е длъжен да предостави протокол за събитието от компетентните органи.

Разполагаме с офис в град Велико Търново. За повече информация моля посетете „Контакти

Не, не разполагаме с гише на летището. Посрещаме клиентите ни с табелка с имената им и ги откарваме с бусче до паркинга ни, който се намира на 3мин от летището.

Работим между 08:00 – 20:00 часа всеки ден без почивка.

Взимането и връщането на автомобил преди или след работното ни време е възможно срещу допълнително заплащане в размер на 30 евро.

Да, възможно е срещу допълнително заплащане.

Автомобилът се взима с пълен резервоар и след да се върне по същия начин.

Автомобилите са пригодени с гуми за зимния сезон и за тях не се доплаща.

В цената са включени „Гражданска отговорност“и Автокаско.

Допълнителните шофьори са безплатни и могат да бъдат добавени в договора за наем.

Ако закъснението е над 1 час, ще бъдете таксувани допълнителен ден.

Автомобилите са оборудвани с резервна гума и крик (компресор с пияна), за да може Наемателят да подмени повредената. При ПТП наемателят следва незабавно да се свърже с нас и да уведоми Полицията.

Не, но можем да прибавим неизползвания период към бъдещ ваш наем.

Можете да ни откриете на – Телефон, Email, Viber, Whatsapp, Facebook

Да, нашите редовни клиенти ползват преференциални цени и условия.

Интересувате се от наем на автомобил във Велико Търново или страната?

Обслужваме цялата страна и сме на разположение да ви консултираме, за да изберем заедно подходящото за Вас решение.

ИЛИ